Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt jag vill ha

som om du kan se mig
jag låtsas att du kan
se mig gråta

hoppas att du tänker på mig
när du ser mig
gråta mina kinder våta

förstår att jag är för liten
du kan inte känna något
för du är inte som jag

ber du mig försvinna
så vänder jag om direkt
din bedjan är min lag

vill få känna dig så nära
så jag kan drömma att du är min
du är allt jag vill ha

utan dig kan allting kvitta
för tillsammans med dig
är allt jag vill va




Fri vers av KremlingeN
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-06-13 20:23



Bookmark and Share


    n.
åh. know the feeling
söt!!
2005-07-09
  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN