Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill Ha!

 

 

ALLT
som jag inte Får
min näsa
i ditt hår
gaaah!
du ser ju
hur det Går
när passionen dyker
upp
fånga dagen?
ah - för satan
jag får
krupp
men jag
planerar ingen kupp
bara
min mun
som längtar Kyss
som inatt
ja
som i
NYSS
min tungspets
i ditt Öra
att jag ditt
bröst
får smeka röra
och jag blir
varm
och långsamt
mjuk
mmmm
du - detta
är helt SJUKT!
dina armar
fingrar mage
när du lutar dig
tillbaka
Fan!
du får ju mig
att
SKAKA

jag önskar ju att Du
försvann
ifrån mitt väsen
Nu
men det är
lögn
förbannad dikt
och
det vet
vi Båda
sen du
njutningen Min
fått Skåda...

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 263 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-04-01 13:09



Bookmark and Share


  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Reser mig ur soffan här hemma, går ut på balkongen och applåderar!!
Såå snyggt skrivet! Man dras med i texten så att man nästan ÄR i texten.
Vilken längtan efter något så svåråtkomligt..

*spammar förtvivlat på applåd-knappen*
2008-04-03

    Erika H
*suck*

för det är så in i jäkla rätt beskrivet

såg en film igår om att choklad dämpar och skapar njutningsämnen... ge mig choklad!

skön text
rapp och känslostormande
laddad och....
ja skitbra!
2008-04-02

    Noomi
åhh..känner igen denna
förbannade längtan som inte ger sig..
mm.. skönt flyt...
2008-04-01

  Carola Zettergren
Helt suveränt alldeles
underbart bra poetat
på alla sätt och vis!!!
APPLÅDER!!!!
2008-04-01

  Lena Krantz VIP
Sååå jäkla annorlunda det blir när rimmen bara kommer mitt i s a s...eller jag menar nog en annan radbrytning helt enkelt.
Snyggt som bara den!
2008-04-01

  Lejonhjärtas poesi
Vilket schwung! Ta för dig och njut av livet, våren är här och knoppar brista för att blomma ut i passion, gott gott...
2008-04-01

  Lyckohäxan Enediel
Kan vara så att det man inte får är det man helst vill ha...jag tror livet retas lite med oss på det sättet!
2008-04-01

  Inkarasilas
Mhmmm ah mmm joo smask, slick, ja va mmmm, pusssss VILL HA!
2008-04-01

  mayhem and order
Otroligt skönt gung, rytm och radande.
2008-04-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Härligt längtande eldsprutande härliga rader..Fortsätt njut!!/B
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol