Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i

jag tror att världen har stannat
runt omkring mig
eller så är det bara jag
som står stilla
och jorden fortsätter snurra

jag tror inte på kärlek längre
kroppslig bevisning betyder ingenting
hur kan ens ord visa kärlek
ett barns påhitt
för att ha ett mål att nå
men jag tror inte på kärlek

jag tror aldrig att världen förändras
från då till nu
men inte mer
det roliga över och det är dags att börja lida
samhället är ett kaos utan kontroll
och mitt i allt står jag

jag står stilla
utan kärlek
mitt i allt




Fri vers av KremlingeN
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-06-13 20:40



Bookmark and Share


  Frida E
fint uttryckt och skrivet, väldigt igenkännande!
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN