Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt helvete .

Jag hör er inte .

Jag famlar i mörket efter en tröstande hand .

Sömngående , letar efter hopp .

Känner inget , smärtan har gjort mig förlamad .

Ensamt så ensamt .

Mitt helvete . I mitt helvete .




Övriga genrer av katnthepoet
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet