Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaos


Dom frågar vad som tynger mig.

Det är svårt att sätta ord på

men när jag gör det

så väljer de att blunda.


Dom ber mig att "bjuda på mig själv"

att le när det inte finns något att le åt.





Inuti råder det kaos.






Fri vers av katnthepoet
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-12 15:29



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mycket bra beskrivet vad som föder kaos.
att inte bli accepterad för den man är.
att måsta le när själen dränker sej i tårar.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet