Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnproblem får en att vakna


Det var då det slog mig

där jag stod, barfota och

envisades med att försöka

starta en konversation med

min ciggarett, ett nattens barn;

att det är jag som är galen.




Övriga genrer av katnthepoet
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-13 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet