Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har läst igenom dessa rader om och om igen, men förstår ändå inte vad det är jag försöker få fram.


en text som egentligen inte har någon mening


Jag har så mycket att säga

- för mig viktiga saker -

men inget som jag kan sätta ord på.


Jag kan skriva om hur fint väder det är idag.
Ett sådant höstväder, som jag minns från min barndom.
När man plockade svamp och höst-solens sista varma strålar
värmde kinden. Och den halvkyliga luften var frisk.

Men jag kan inte gå ut.
Som den piller-ätare jag är, sitter jag bara här.
Fångad i en trött kropp.





Fri vers av katnthepoet
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet