Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara uppröra, det är nästan hela sanningen .


Dömd

" Jag är sjuk . "

" Hur menar du? "

" Jag kan inte hejda det .
Utåt sett är jag lugn, ler och nickar artigt..
Men inombords -i tanken- slår jag dem alla blodiga,
skär bort deras hårbottnen, drar ut deras tänder, sticker hål
på deras ögon."

"Vad kan detta bero på?"

"Jag vet inte; dem bara irriterar mig, allihopa ."

Det svider på vänster arm, jag blickar ner, återkommer till verkligheten..

"Vill du ha det där omplåstrat?"

Ett skratt, det är inte mitt, men visst kommer det ifrån mig?

Jag pillar bort blodiga skinn-bitar; ifrån mina naglar, stoppar

dem i munnen, för att sedan spy upp ännu mer galenskap.






Övriga genrer av katnthepoet
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-13 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet