Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvivlar på det mesta


Jag fann mig själv

cyklandes ute i kylan

i mörkret, utan bh

utan ett ansikte.


På senare tid

har jag återigen blivit trött

och så kallad flummig.

Jag vet inte riktigt vart jag är på väg

eller varför jag är.


Finns jag? Är detta verkligt?

Ja, kanske jag ligger i en respirator, som en morot

och allt detta som jag trodde var mitt liv bara

är en dröm.

Vilken anskrämlig dröm.


Jag är så trött

Å dessa orden jag nyss skrivit ner

har egentligen ingen mening.




Fri vers av katnthepoet
Läst 333 gånger
Publicerad 2009-11-04 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet