Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama mig idag





Krama mig idag

Kramar ger mig en
känsla av att jag är någon

Kramar gör närhet till någon
som vill ge

Jag kramar gärna tillbaka

Men jag är lite rädd
att första steget ta

Jag känner så många saker just idag
jag saknar mera
kramar i mitt
Liv


Kramar ger mig värme
Kramar gör att jag kan känna en känsla av kärlek
Och att jag är verklig

Håll om mig och snälla du

Lova att du inte

Överger mig

Krama mig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-01 17:54



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
En kram betyder så
mycket!!!!BAMSEKRAM!!!
2008-04-01

  anits VIP
Kramar dig i tanken
hoppas du känner den
Kram anits
2008-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Önskar verkligen att jag kunde...
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen