Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du somnar i mitt knä i natt

Jag vill att du somnar i mitt knä i natt.
För jag vill höra dina andetag nära mitt hjärta.

Jag vill smeka dig tills du somnar.
Så som jag brukade göra.

Jag vill dra fingrarna genom ditt hår.
Och se skenet av de flammande lågorna dansa över dina kinder.

Jag vill skydda dig mot otäcka odjur.
Och klösa ögonen ur dem som vill dig illa.

Jag vill lägga min hand över dina sår.
Och läka dem för alltid.

Jag vill se dig sådär vacker i natt.
Som jag vet att du alltid har varit.

Jag vill älska dig i natt.
Utan att lämna dig imorgon.

Så snälla somna i mitt knä i natt.
Och låt mig smeka bort det onda.









Fri vers av Glittra G
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-01 23:08



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
En liten vaggvisa att somna till.
2008-04-02

    Melona
fint, varmt

sköna bilder
2008-04-02

  Lyckohäxan Enediel
Vilken varm och hjärtlig text...helmysiga rader :)
2008-04-02

    Komisarek
Söt och varm.
Alla de där raderna dyker upp som seriebubblor för de har man varit och en sådan text drar fram och så får man ett fånigt leende på läpparna och känner sig varm inombords.

Gillar sedan att du använder pyttenyttegull språk som man bara använder i en relation eller till en tvååring. I de flesta fallen är det halvtirriterande men här förstärker det helhetsintrycket.
2008-04-01

  Rolfsdotter
varmt och vackert! Kram Backsippan
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G