Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. hmm.. sätt att se på saken varierar efter humör: en sida är...


Efterlysning: Sängfösarträngsel

 

 

Sällan sover Ens

Sanning gott

i Tvås Dubbelsäng

 

(..och gör den?

Kicka hell out of there

eller försök åtminstone

föröka skiten

före släktens utrotning) 

 

Sanning

  Egens Uppfinning

Fantasi

innebär möjligt

se

Annans 

 

(.. och jaa man får fantisera

bör

och gör man ej

anser jag

det finns anledning

jag inte ens är värst intresserad av

ibland) 

 

Acceptans

av andras Sanning

skapar Kärlek?

Kärlek skapar Barn

Fred

Utveckling 

 

 

(Fram för smalare sängar)

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-02 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri