Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande kapitulation

det var när tankar
på det egna mordet
suddades
bort från agendan som
det verkliga döendet
började

förtryckande av fantasier
en bestämd och stadgande hand över stökiga drömmar
rak i ryggen!
in i ledet!

mycket
för att passa in
lite
för att jag inte vad jag annars

kunde göra 




Fri vers av frig
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frig
frig