Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagens krav

vardagens krav.

något som ska vara en vana
något som ska vara en självklarhet.

men vad gör man då man inte orkar längre.
ger upp?

min mamma sa alltid, ge aldrig upp Ida.
sjunk inte lika lågt som han gjorde.
visa dig stark.

jag ser dig gråta
jag hör dig skrika
och jag är inte dum
jag ser hur du mår.

jag ser hur du kämpar varje dag för att
klara av en dag till.

hur ska jag klara det då inte ens du
klara det.

jag vet att du är stark,
men jag är inte som du.

vi är inte varandra lika,
som du säger.




Fri vers av syskonenberg
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-04-02 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg