Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid grinden vänder jag mig....



Tunna tyget över bara bröst,

vinden smeker det fram och tillbaka.


Mina fingrar nuddar dina när jag går förbi.

Brunbrända armar, starka från år av slit.


Du är naken i natten, vaken.


Är du möjligtvis för het.


I morgon tar mitt liv slut.

Har lovat bort det till en man som tror han vet allt.


Barfota och barbent, gräs i håret och på ryggen.


Sommarnattens svalka släcker sakta hettan från nyss.


Genar över stora gröna ängen, vid grinden vänder jag mig om

en allra sista gång.




Mellan träden skymtar muren.






Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-04-02 20:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En man som tror han vet allt...??
Men...det brukar man ju säga att jag är...

Oh la la...
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean