Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något vackert, en stjärna.


något så vackert men
ändå så litet.

något så enkelt men
ändå så otroligt.

en dröm, en önskan
att en dag nå dit.

få leva fritt och att alltid
brinna av kärleken folk ger.

att få falla och att någon får något bra
utav det.

att leva som en stjärna,
bland märkrets ensamhet .

en dröm jag alltid kommer ha.




Fri vers av syskonenberg
Läst 202 gånger
Publicerad 2008-04-02 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg