Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min käraste

vad gör man då man förlorat den man älskar,
vad gör man då man aldrig kommer få tillbaka den.

att se dig le var det bästa som fanns.
känna dina mjuka läppar mot min hals
känna hur du tar min hand &
hörde dig viska, jag älskar dig .


jag saknar något jag aldrig kommer få
igen.
du lämnade mig kvar och gick din väg,
utan förklaring
utan ett ord bara den
sista kyssen då ansiktet var blött.
blött av tårarna som föll.
som föll som regnet.

dagarna vart grå och
natten vart den jobbigaste delen
om dagen.

då sömnen försvann.
då tankarna och frågorna
tog över.

vad gör man då man förlorat den man älskar?




Fri vers av syskonenberg
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 20:34



Bookmark and Share


  isidore
Nu har jags läst tillräckligt av dina alster för att kunna konstatera att du verkligen är extremt talangfull och därmed vill jag inte undgå chansen att bli din skrivarvän. Är det ok för dig?

allt är helt ok som jag uppfattar det.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg