Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittad i lådan


oförmåga

Förlåt mig för min feghet
och för min svaghet
Förlåt för att jag inte
har styrka att hjälpa
dig i din smärta
men jag möter dig
i din sorg

Förlåt för min rädsla
och för allt jag inte kan ge
men allt det du får
ger jag av sann kärlek
och i allt det vi har
finns en känsla så ren

 




Fri vers av Noomi
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-02 21:25



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Och jag vill bara hålla om dej.
2008-04-13

  coffe
mycket starkt och modigt att skriva om//c
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Noomi