Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven me bilden på sida 302 i Lyckad Nerfrysning Av Herr Moro i tankarna.


En Svart Hund. En Ensam Man.

1942
Lower East Side, New York
Värmen avtar
Sakta
Tankarna bubblar
I mig

Kläderna känns varma
Dock ej onödiga
Lite som
Ett sätt att gömma
Det som hänt
Det jag vill glömma
Det ej försvinner
Mitt hjärta brinner
Av saknad, häpnad
En man beväpnad
Han siktar, trycker
Och hunden rycker
Sen låg han där
Den jag har kär
Min enda vän
Ej mer igen
Nu mannen springer
Och jag ej hinner
Att stoppa honom
Han hade bråttom

Nu syns framför mig
Nått som berör mig
En brandpost svart,
Svart som min hund
Med kroppen lång,
Och toppen rund

Nu rycker ögat
Och gråten kommer
Jag vilar mot
Nått som inkommer
Till höger om mig,
Under min arm
Brandposten står,
Stödja upp min barm

Nu något annat känns i kroppen
Änd ner från foten och upp till toppen
Nu något händer,
Mitt hjärta brister
Jag alldeles,
Balansen Mister

Mitt öde kom,
Uti en hast
Mitt liv försvann,
Mitt hjärta brast
Nu jag får en trevlig blund
Tillsammans med min vän, min hund




Fri vers av Noname
Läst 516 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-02 22:52



Bookmark and Share


  Msann
Riktigt riktigt riktigt bra text! Imponerad över att det ens går att skriva så bra!
2011-06-08

  Annaa_
wow..vet inte vad jag ska säga..!!
Helt otrolig var den i alla fall.
Tur att du börjar få tillbaka skrivlusten igen, för jag vill läsa mer :)
Du kan verkligen gå långt, vilken talang!!
2009-04-24

  Lasseman VIP
Wow! min vän vad jag är full av beundran av ditt eget speciella sätt att skriva.. håller mad Mangetsu att du har en speciell stil my man.. så jag säger bara skön still snubben!.. detta var enligt mig det bästa du skrivet och vet du? du får applåder bokmärke.. OCH! MVG av mig
2008-05-07

  Mangetsu
Du har verkligen hittat en egen stil.
Otroligt vilken utveckling du har gjort.
Om du inte får MVG för den här slår jag Gretel.
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname