Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REALITY

A dream is just a dream
but somtimes even a dream
becomes reality




Fri vers av snassig
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-04-03 15:38



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så sant om det är skaldat!!/B
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

snassig
snassig