Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kungen av is

jag fryser när du tittar på mig
men jag vet inte vad det kan bero på
du kanske är kungen av is?
eller också bara väldigt kall




Fri vers av Malott
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-04-03 16:18



Bookmark and Share


  Maria T
Fin liten dikt.
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott