Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storebror

Han kommer hem sent på natten
som han brukar göra

öppnar långsamt dörren till mitt rum
för att inte väcka mig
han letar efter en extra kudde i mitt skåp

och jag är vaken
och jag ser honom
gnuggar mina ögon
nyss sov jag

han tar några steg framåt
viskar \"godnatt\"
och rufsar om med handen i mitt hår

som på den lillasyster jag faktiskt är

somnar om
på morgonen
känns det som en dröm

Jag älskar dig.






Fri vers av Dear Prudence
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-03 22:01



Bookmark and Share


  korpfjäder
Såna minnen skulle jag önska att jag hade.. Fint skrivet!
2008-04-03

  Mal
Får en att önska att man hade en storebror!
Mycket fint !
2008-04-03

  Spider
Ja jag är ju en storebror och tycker din dikt var riktigt fin. Hoppas min lillsyrra har såna minnen också.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Dear Prudence