Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen speciell.



Tror du vet mycket väl hur det är.


Att du är den enda jag vill ha.


Spelar ingen större roll hur många jag ser.


Hur många som ler, och ligger sked.


Du är den jag vill ha.








Jag vet att du vet.



Det känns inget vidare bra.





Men en vacker dag,



är du inte någon, ingen speciell.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-04 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean