.. ahh frigör språkets själ ner i jord så det blir liv av det.. pls?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. ahh frigör språkets själ ner i jord så det blir liv av det.. pls?


Stävja det som stavat är

 

 

vackra ord

filosofi psykologi

 

 

Homo Logi Litteratium

á La Sväv

 

 

jo tack jag njuter gärna en drink

ordbajseri

 

Hjärnor för små

för Egots existens

kräver fan

blöja

 

inkompetens trots

brev så smäktande

triggande hjärta

 

kall syl - isande avstånd

 

Starta Lev

Känn

Kom sen säg

att andra

gör fel

 

Bahh 

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri