(tsss..  enl nattlig analys på tvären kan övertrötthet eller bristsenilitet diskuteras ;P)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. bästa ordet efter blah!
(tsss..  enl nattlig analys på tvären kan övertrötthet eller bristsenilitet diskuteras ;P)




Urk

 

att använda ordet är helt ok
för trilsk finikanten
och spysjuk tjej

urk är att kväljas
urk visst och sant
kan väljas av medelklass
50årstant

urk för att städa
urk för att le
urk när dom däringa
vinkar brevé

minnet är urk
dom däringa - urk
tanten sig gömde
nog minnet me'

urk för att sopa
ut måste nog
urk för att ut är
att tvingas till fog

urk för att tvingas till
erkänd blasé

 

Sagoland gömma en Urk
ett tu tre
 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 05:40



Bookmark and Share


    papillon
Javisst är urk ett bra och användbart ord som dessutom rimmar på så väl burk, skurk som Krk (en ö i Adriatiska hvet)
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri