Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullpackade väskor


Du förvrider mitt sinne
du böjer mitt ljus
Du förvränger mina minnen
du våldtar mitt hus

Saknaden i kroppen
är den beska sanning
som smakar illa i min själ
som en monsters andning

Jag kan inte se min spegelbild
i bäcken vid ditt hjärta
kan bara se det onda livet
som du gett mig via smärta

Väskorna står redan i hallen
Res din väg! Lämna mig ifred!
Vill ha min själsbild tillbaka
För det var bara jag som led




Fri vers av Gigi
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 10:40



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
smärtsam sanning, ja man vill ha tillbaka sig själv...
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi