Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, Jag och Evigheten

Om jag tog din hand,
skulle du följa med,
Ut i natten under stjärnhimlen.
Ligga i det våta gräset,
skapa egna stjärnbilder.
Blanda våra tankar med vinden.
Känna att det enda som finns är
Du, Jag och Evigheten?




Fri vers av TheStarborn
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 12:49



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så otroligt vacker och mjuk dikt. Underbar!!/B
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

TheStarborn
TheStarborn