Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat från Håkan Hellström - Magasinsgatan


Han tänker på Henne

Hon var hans första kärlek,
och alla vet väl att den aldrig riktigt går över, eller?
Ibland undrar han varför hon gjorde sådär,
sårade honom om och om igen.
Hon vägrade att ge honom en chans att visa hur bra han kunde vara.
Ibland önskar han att han kunde gå tillbaka
och börja om från början,
kanske allt hade kunnat vara annorlunda då.
Han undrar om hon kanske ibland tänker på honom.
Han vet att hon gör det.
Men han vet inte att hon tänker precis likadant om honom som han om henne.

"Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta nånting nytt"




Fri vers av TheStarborn
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-08 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheStarborn
TheStarborn