Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest









Nu jagar ångesten mig igen

En stor oro sitter i mitt bröst

Jag är så rädd att inte klara av livet






Fri vers av Fånga dagen
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-04 17:35



Bookmark and Share


  thyra
Glöm inte bort att tro på din inre styrka, vet om, att den kommer när du behöver den :)
2008-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Kära vän, önskar att jag kunde omfamna dig.
2008-04-04

  anits VIP
Ta det lugnt min vän
du klarar mer än du tror
fråga mig jag vet
sköt om dig
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen