Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adressat okänd... ?

 

 

du är så vän
så vacker

du min vän så nära
men ändå                   så långt borta
du min vän du vet
jag snavar över dina ord
din mjuka heta energi
ditt unga liv

en existens

så     nära
närmare närmast

våra möten de laddas långsamt

så möts vi då
kanske någonstans..

mellan skärmars cyber inställningar
laddningar av känslor
ord ord ord
*suckar*

ett sprakande

som överträffar min vildaste fantasi

jag ser
att du berörs
och jag krälar förtvivlat

över dammråttors golv

 

jag krälar...

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-04 22:18



Bookmark and Share


  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
:)

Snyggt poetat om om/till långväga vän.
2008-04-05

  Bjarne Nordbö
Välkommen i gänget. Fredagssymtom här på sajten.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol