Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlighet...

En hemlighet,
bara du och jag vet.

En hemlighet,
som kan förstöra.

En hemlighet,
som kan såra.

En hemlighet,
du inte vill berätta.

En hemlighet,
du väljer att fortsätta leva med.

En hemlighet,
som gör att ditt liv är en lögn.





Fri vers av Maria C
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-05 08:07



Bookmark and Share


    Lindizz
Tung hemlighet känns i denna text, bra skrivet!
2008-04-06

  Lejonhjärtas poesi
Låter som en tung hemlighet att bära, men tänkvärd fin poesi blev det av det hela!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria C