Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
P.


Hälsning från Kyoto

 

i templet med tusen buddhor
hörs stegen av dig
ljuset du tände strålar hem




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-05 08:55



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En dikt som gör mig riktigt glad och samtidigt gråtmilt rörd för det är så fint och genljuder av ömhet. Bra skrivet, alla ord är på rädd plats och i min fantasi blir dikten ett enda stort leende!
2008-04-07

    Maria Malm
Det var en riktigt vacker hälsning och dikt.
2008-04-06

  Michaela Dutius
Underbar - stillsam- vill gå med- hem
2008-04-05

  noname_realmind
Denna värmer långt ut... :))
2008-04-05

    Scribble
så omsiktsfullt, avstånd spelar ingen
roll, ömhjärtad /S
2008-04-05

  -Ulla Tilemo- VIP
Kärleksfullt och ömsint vackert!
2008-04-05

  korpfjäder
närvaro. Ja! Att se ljuset så.
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth