Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek




Önskar att
jag kunde känna
Värme och
Kärlek




Fri vers av Fånga dagen
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 17:16



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Här får du en jättelång god och varm kram
ifrån mig
Önskar dig en fortsatt trevlig lördagskväll

Kramar
: ))
2008-04-05

    Scribble
det kommer, till våren,
bara lite tålamod!!!/S
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen