.. jag tar min själ och går och sover... med en god bok..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. jag tar min själ och går och sover... med en god bok...


Fortsätta surfa - slippa ro - fortsätta vara Fri!

 

~ ¤ ~

fortsätta skumma ytan - slippa dyka

fortsätta glida planlöst  - slippa styra

fortsätta bli serverad - slippa laga middan

 

fortsätta stånga sig blodig - slippa bli insläppt?

 

fortsätta ta för givet - slippa lita till

fortsätta åka gräddfil - slippa ta ansvar

fortsätta döma - slippa förstå

 

fortsätta charmle åt - slippa skratta ilag?

 

fortsätta knyta upp - slippa bli fast

fortsätta vara likgiltig - slippa bli engagerad

forsätta veta bäst - slippa tvivla

 

fortsätta hoppa bungy - slippa banden?

 

slippa

slippa slippa

 

fortsätta slippa - slippa fortsätta?

 

fortsätta hoppa kråka - slippa flyga

fortsätta klaga på andra - slippa se sitt eget

fortsätta smyga - slippa ta ställning

 

fortsätta bli styrd av yttre - slippa gå själv

slippa ensamhet? 

fortsätta vara död robot - slippa leva

 

Lycka till!

(vad?)

 

Bahh! 

(jag är gärna så fast det bara går.. )

 

Inte bunden

*fast fri*

på riktigt

~ ¤ ~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-04-05 18:46



Bookmark and Share


    GaiaKaja
den här gillar jag. ja det är ju lättare att slippa allt vad det krävs att vara människa, fast slipper vi verkligen? är vi inte till slut tvingade att inte slippa för att inte förgöra det enda som verkligen är oss givet-livet. det är jobbigt den dag man inser att allt man sluppit skulle varit erfarenheterna som krävs för att överleva. fast jag slipper nog helst ett tag till om jag får...
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri