Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärpning så här kan du inte ha det hela helgen






skärpning nu jag måste verkligen
ta mig i kragen

För snart har jag tryckt mig ned
långt i skorna

Fast det enda jag är riktigt bra på
är att slå på mig själv hårt och hänsynslöst och
skoningslöst

Fast inom gråter jag som ett barn
som aldrig fick någon tröst

Jag vill stänga alla ute just nu ingen lust att
ringa nån fast jag kanske borde göra det

Nu vill jag gråta igen för allt som gjort mig så
illa i mitt liv för alla som svikit och inte hållt vad dom lovat
För alla glömde löften
För alla gånger mitt hjärta blivit krossat
i 1000 bitar

Ingen har lärt mig hur man ska leva ett vuxet liv och ta ansvar
mina föräldrar var som barn dom med

Jag borde aldrig få nått barn

För jag är helt värdelös

Det sa ju tom med ex åt mig att jag skulle bli en så
dålig mamma

Men nu är jag för gammal

Allt går åt pepparn i mitt liv

Det gör endast ont att leva









Fri vers av Fånga dagen
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 19:50



Bookmark and Share


    tramp
stark text...men den e ljuuug !
eller.. ja poesi...att hitta på

om du nu vore så kass skulle du inte kunna skriva så fina texter

tänk på den du !
2008-04-06

    Emell
Hej Anna Karin!
Jag är ny här så jag vet inte riktigt hur man skriver till någon, därför skriver jag en kommentar här.
Tack för din kommentar!
Jag har gått hos två olika psykoterapeuter, en psykolog och just nu går jag hos både en psykolog och en KBT-terapeut.
Har dock bara träffat KBT\'n en gång och hoppas på lycka därifrån! :)
Hoppas allt är bra med dig och tack än en gång för kommentaren.
MVH Elin
2008-04-06

  Spider
smärtsamt!! tycker dom två första rader var bra...
stryk dom andra..alla har vi ett värde och någott vi är bra på..
2008-04-05

  anits VIP
Känner igen mig i en del av det du skriver
kämpa bör vi göra fast det är svårt
många gånger
ta hand om dig
2008-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan man inte ta sig i kragen.
Man skall inte heller känna sig tvingad att göra det.
2008-04-05

  prinscess VIP
men vännen du är inte värdelös
varje människa är unik och du är en av dom
så med dessa ord du har skrivit här släng dem i papperskorgen
för det är där de hör hemma
du är varm och fylld med kärlek i din själ
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen