Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att Fysik B på gymnasiet kan inspirera till en kärleksdikt.


Är det detta som kallas fysisk kärlek?

Vinkelhastigheten för klockans visare
tycks stå i direkt proportion
till antalet gånger ditt sköna anlete
bestämmer sig för att passera mina tankar
Genom att derivera denna vinkelhastighet
ser vi hur min längtan accelererar
i samma takt som mitt fokus
på världen runt omkring tynar bort




Fri vers av Simon Wikström
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 22:23



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fenomenalt bra!!!!
snyggt poetad
kärlekspoesi!!!!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Simon Wikström