Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror

Jag tror på en sak, en enda sak
Jag tror på kärleken

Jag tror på en sak, en enda sak
Jag tror på förlåtelse

Jag tror på hoppet, på styrkan i människors hjärtan
Jag tror på barmhärtighet
Jag tror på fantasin, på glada drömmar
Jag tror på ärlighet

Jag tror på en sak, en enda sak
Jag tror på kärleken




Fri vers av Simon Wikström
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Wikström