Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar med en separation färskt i minnet


Att dumpa, eller bli dumpad

Du sa att det kändes
som en kniv i ryggen

För mig kändes det
som att sätta en kniv i ryggen
på dig

Och på vägen
skära upp
min egen mage




Fri vers av Simon Wikström
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Wikström