川柳 - senryu

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 till K.

 川柳 - senryu




Ord saknar mening

 

Ord saknar mening
innebörden glömts lätt bort

i dina ögon

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 649 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-06 11:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ögon som talar sitt språk.
2008-04-06

  Laijza
Meningslös, skulle jag döpt denna pytte till. Fin och tänksam sak.
2008-04-06

    sunnanvind
Mmm...ögonen säger annat...Fint!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer