Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humor




Brist på humor saknar jag i varje fall inte.




Övriga genrer av Slasan
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-06 12:03



Bookmark and Share


  aol
bravo
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Slasan
Slasan