Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänner

Jag har varit med om tjafs , jag har varit med
om bråk .. Jag har förlorat vänner på vägen men
endel Vänner är kvar .. De som jag förlorat är
inte värdig min vänskap Men ni som stått vid
Min sida (ni vet vilka ni är) Har en förevig plats i mitt hjärta ..
Jag ÄLSKAR Er !
ÄKTA VÄNSKAP!




Fri vers av snassig
Läst 236 gånger
Publicerad 2008-04-06 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snassig
snassig