Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När Jesus går vid min sida.


Han lyfte mig, Han bär mig

Jag var nere, jag var djupt nere.
Inte långt ifrån botten.
Du lyfte mig. Du bar mig.
Du tog mig upp ur djupet.
Du låter mig aldrig falla ner igen.
Du vandrar vid min sida och håller i min hand.
Jag ska aldrig glömma bort dig.
Jag försöker, mer och mer för varje dag.
Jag vill att du ska bli nummer ett i mitt liv.
Men det är svårt, det är så mycket annat som kommer emellan.
Det är så mycket som hamnar framför, så mycket som glöms bort.
I de svåra stunderna bär du mig.
Du är med mig alla dagar, till tidens slut.




Övriga genrer av J3RK
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-04-06 16:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart vittnesbörd om att Jesus lever och att tron på Honom håller!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK