.. bahh!! nu har jag fått nog.. snälla hjälp?? här harvar man i egen övertygelse men attan att det håller... är jag så fel ute??" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. bahh!! nu har jag fått nog.. snälla hjälp?? här harvar man i egen övertygelse men attan att det håller... är jag så fel ute??


Vänskap & Genus: (växande skrivelse)

 

 

Jag får inte ens ihop det till

att ha med varann att göra...

Förklara hur det hänger ihop.

 

Överös mig med förnuftiga uttalanden!!

Jag vill ha förklaringar som

 

h-å-l-l-e-r!!

Hör ni?

 

Dom ska vara hållbara för mina motargument!

Hittills ingen.. och jag förstår fortfarande inte.

 

Jag vill inte dö så!!!!

Så snälla.. bräck mina motargument!!

 

Kanske jag förstår då?

 

Bahh!

 

Tillägg av en vän:

"Så då existerar inte vi då?" - i och med att vi faktiskt är goda vänner.

***

.. och jag lyssnar inte på argument om fysik eller "vi är ju olika" - det första är rent utav fånigt att ta med i en diskussion om vänskap för vänskap är en gungbräda av givande och tagande just pgs av olikhetena vi ändå har, och det andra är grundat i övertygelse så det nonchalerar jag direkt.

hållbart..

och..

om mina ev känslor ska styra över andra att träffa mig som vän då jäklar!

kallar jag nedvärderande av ens person - se min "Nedvärdering av vän"

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=624322

 

jaja.. jag fortsätter samla bland vänner och ovänner.. ^^ 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-06 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri