.. om att bli förstådd, vara konstig och lite till ^^" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. om att bli förstådd, vara konstig och lite till ^^


och det sista jag väntar mig: bli förstådd

 

är

att någon ska förstå

mig 

är det inte det som är charmen?

få vara unik?

 

kan man inte ta att en annan är individuell så är man inte unik eller? 

(varför ska man alls ha en hjärna om man inte ens ska funderera på sånt?) 

 

Jo, för att man ska planera sitt liv och leva det mönsterstarkt och ordentligt!!

(sa nån som tyckte jag inte tog ansvar... för mitt liv! eehhömm.. ) 

 

är man automatiskt elak

för att man är

unik?

(i ordets egentliga betydelse)

är man automatiskt konstig

för att man är en

individ?

 

får jag fråga då:

 

Vad/Vilka/Hur är ni? 

(mer än de jag inte kräver förståelse av... men gärna ett svar)

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-04-06 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri