Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädd att du går

jag vaknade om och om igen,
var bara tvungen att kolla så du var kvar.

rädslan att du ska försvinna igen
växer inom mig.

jag vågade inte säga adjö för
jag trodde det var vårt sista.

du kramade om mig och kysste mig
lätt över läpparna.

jag sken inombords,
bara din närhet gör att jag
ler.

varje sekund utan dig gör
ont.
så kan du förstå vad dom veckorna
utan dig gjorde mot mig?

kan du förstå vad som skulle hända om
du lämnade mig nu.

en ensamhet jag aldrig skulle klara av,
en natt med dig får mig att le i veckor.




Fri vers av syskonenberg
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg