Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge dig aldrig

 

 Styrka är
att orka
börja om
igen
och igen
och sen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen

förr eller senare når du fram




Fri vers av Peter G VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-07 00:16



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
words words!! :)
2008-05-03

  ia VIP
envishet
känner igen alla dessa ord...
alla ..igen...
man orkar faktiskt mer än man tror.
2008-04-07

  Lyckohäxan Enediel
Jo i bästa och i de flesta fall kan man hoppas att det är så! Skam den som ger sig!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP