Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädsla

magen skriker,
jag är rädd.

rädd att förstå,
förstå mig själv.

rädslan kryper med mig längs
min väg.

den väg jag själv valt,
rädd att inse
att det jag valt är fel.

rädd att det är endast
mig själv jag kan skylla.

rädslan,
så stor känsla
så svår att förstå

något jag aldrig kommer förstå.




Fri vers av syskonenberg
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 00:37



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Det sägs att rädsla
är frånvaro av kärlek.
Man kan alltid välja om.
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg