Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

absolut ingenting

ta mig härifrån,
ta mig det som kallas paradiset.

att få säva bland molnen,
att få se hur det funkar.

kanske kan få mig att förstå
meningen med livet.

vad gör du då det inte finns någonting
att leva för,
då det enda du ser som din utväg
är tågets fart och styra mot din tunna kropp.

du är så svag
du är så ensam
du är så ingenting

du skriker men ingen hör dig,
du så osynlig.

förstå tjejen, du är ingenting.




Fri vers av syskonenberg
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-07 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg