en gång tog jag förgivet att alla tar för givet men så är det faktiskt ej. vissa tar aldrig mer än "givet för" sin egen skull .. = näsbränna även i gryning vintertid när/om saken gives igen.. blah! jag tar en moccachi" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gång tog jag förgivet att alla tar för givet men så är det faktiskt ej. vissa tar aldrig mer än "givet för" sin egen skull .. = näsbränna även i gryning vintertid när/om saken gives igen.. blah! jag tar en moccachi


3 personer 3 tider samt 1 insikt = woot!

wooot!! (som en i min klan säger; tror det betyder "hatar voilà å fan va dryg du är" el nåt ? ingen aning faktiskt och inte min vän heller ;P )

 

shoot

när hon insåg att hon hade många handikapp så intalade hon sig att handikapp bara är andras bedömning på papper. bedömning av en som också kanske har ett handikapp - ett dolt.

 

när du inser att du har många handikapp så intalar du dig att handikapp bara är andras bedömning på papper. bedömning av en som också kanske har ett handikapp - ett dolt.

 

när jag ska inse att jag har många handikapp så intalar jag mig att handikapp bara är andras bedömning på papper. bedömning av en som också kanske har ett handikapp - ett dolt.

 

och nu inser inte du att jag insåg att du antagligen trodde att jag har många handikapp som inte ens är bedömning på ett papper. bedömning av en som antagligen inte har ett handikapp - och vilken tur var inte det?

 

** vandrar vidare och inser att man kan faktiskt skriva om vad som helst och låta läsare tro vad som helst utan att för den skull vara handikappad **

 

för vad är ord om inte medel - fria att tolkas och tur är väl det. för hur lätt är det inte att ta fel jäkla skiftnyckel till rätt skruv? hah.
(själv går jag mest på handling - tolkningsbar även den. inte att förglömma ^^)

 

w-o-o-t .. ?!

 

jo jag sa att jag inte har så mycket att säga till mitt försvar. roligare att k-ä-n-n-a attacken än ordkriga om fånerier som inte leder nånstans mer än att den ene blir sårad för annans egos skull.. och det ofta bara av rena missförstånd eller olika uppfattning om saken.

men ord är magi - magi är illusion - illusion är det vi ska vakna upp ur - om vi vill :)

(bäck to lajf in rel! dö våschapp issent räddy jätt så fram mä staven å vifta:!)

 

// vårdare, datanörd, och mekare me' både v-lådan och 14årsironi kvar
(å vi fortsätter va? för detta var sköj ^^)

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri