Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge Järnet

 

 

gnisslar in på macken
tvärnitar på amerikanskt vis
känner mig snygg

(och lite stygg)

brett leende tandrad
jäkligt nöjd med håret idag

bilen servad och klar
balanserade är däcken
fyller dem med luft psssht
spanar på motoroljan
torkar av trasan
det ser okej ut yes
spolarvätska ända upp
reservdunk i bagaget haha

så full tank
mätaren tickar
liter kronor ören

mer mer mer lite till

spillde lite oops ingen fara

i kassan nån dricka lite godis
kvitto nej tack det behövs inte

svänger ut från macken
som försvinner i backspegeln

musik på har laddat upp med cd´s

krämar högt aaaaah

 

E4:an torr fin rak visar vägen rätt

 

solglasögon på

 

full gas!

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 431 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-07 12:20



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Alldeles , alldeles underbar
2008-04-07

  Gunilla VIP
Känner hur nya
äventyr väntar!
Full fräs!
Kul diktat!
2008-04-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Så befriande rader!!/B
2008-04-07

  Lilla My* VIP
*Leer*Ser hur hon är på G!!
Redan på väg?;)
Kul dikt!!
2008-04-07

    Ken Cassel
När du skriver på det här sättet kan jag inte göra så mycket annat än att spara den här dikten

TUT-TUT

Kram
: ))
2008-04-07

  Carola Zettergren
Helskönt poetat!!!!
2008-04-07

  Bjarne Nordbö
Störskönt. Välkommen...
2008-04-07

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Just go! Don\'t look back.
Snygg stygg leende. Redo för (spännande) äventyr.
Extra dunk och färdkost för att säkert nå målet utan onödigt stopp.

Låter ivrig..
2008-04-07

  Lena Krantz VIP
Oh yes ....kör järnet du!

Härliga frihetsrader!
2008-04-07

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
skön känsla, frihetslängtande.
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol